Kestävää asumista Pääskyvuoressa

Ekologisessa Viestimiehessä on toimivia asuntoja niin yksinasujille, pariskunnille kuin lapsiperhearkeenkin. Taloyhtiö sijaitsee aivan ikonisen Pääskyvuoren linkkitornin vieressä, joka on pitkälle näkyvä maamerkki ja Turun korkein rakennus.

Asuntotyypit

YKSIÖ
27,5 m2 1h+kt+kph+parv
29,5 m2 1h+kt+kph+parv

KAKSIO
43,5 m2 2h+kt+kph+parv
54,5 m2 2h+kt+kph+s+parv

KOLMIO
51,0 m2 3h+kt+kph+s+parv
62,0 m2 3h+kt+kph+s+parv

Nimi viittaa kasarmihistoriaan
Viestimiehen nimi juontaa juurensa alueen sotilas­historiaan ja viereiseen Viestikomppanianpolkuun. Paikalla sijaitsi entinen puolustusvoimien kasarmi, joka rakentui toisen maail­mansodan aikana Pääsky­vuorenrinteeseen.

Ekologista lämpöä
Viestimies lämpenee ekologisesti ja kustannus­tehokkaasti maalämmön avulla. Maalämpöjärjestel­mä säästää huomattavasti vuosittaisissa lämmityskus­tannuksissa – mikä näkyy sinulle pienempänä yhtiö­vastikkeena.

Arkkitehtuuriltaan kestävää rakentamista
Julkisivultaan tyylikkääs­ti rapattu, harjakattoinen Viestimies on suunniteltu vanhenemaan arvokkaasti ja kestämään aikaa. Jokaisesta asunnosta löytyy parveke, jotka ovat isoimmissa huo­neistossa jopa 25 m² kokoisia.

Lähellä kauppoja ja palveluita
Viestimies sijaitsee Itä­harjun laajan kauppa­ ja palvelukeskittymän äärellä Pääskyvuorenrinteellä. Lähellä on myös laaja Kupit­taan työssäkäyntialue sekä Turun korkeakoulut.

Julkisen liikenteen solmukohdassa
Pääskyvuori on julkisen liikenteen keskeisen väylän varrella ja mahdollisen tu­levan pikaraitiotien reitillä. Näppärän lähellä ovat myös Kupittaan rautatieasema sekä Helsingin ja Turun väli­sen moottoritien liittymä.

Vehreä ympäristö rauhoittaa
Pääskyvuori on viihtyisä ja luonnonläheinen asuina­lue, jossa on hyvät ulkoilu­maastot. Oma lähimetsä tuo rauhaa ja pihapiirin istutuslaatikot mahdollis­tavat myös pienimuotoisen kaupunkiviljelyn.

Tarjoamme 3 vuoden takuun
Osoituksena työmme korkeasta laadusta tarjoamme asuntokauppalain mukaisen vuoden takuuajan sijaan kolmen vuoden takuun kaikille Aura Rakennuksen rakennuskohteille.

Uuden asunnon ostaminen

Asunnon ostaminen on tärkeä päätös ja useimmille pitkän harkinnan tulos. Mietityttääkö uuden asunnon ostamiseen liittyvät asiat? Mikä on RS-kohde? Mitä osakkeenostajien kokouksessa tehdään? Milloin muuttotarkastus järjestetään? Vastauksia näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin uuden asunnon ostamisesta löydät klikkaamalla alta.

Lue lisää

Uuden asunnon sisustaminen

Kun olet ostanut uuden asuntosi, on aika sisustaa se. Voit valita asunnon materiaalit, kalusteet ja varusteet valittavissa olevista, myyntihintaan kuuluvista perusvaihtoehdoista. Voit myös valita lisähintaisia vaihtoehtoja tai pyytää tarjouksen muutostöistä. Rakennuttaja toteuttaa valitsemasi ratkaisut asuntoosi, ja voit huoletta asettua asumaan kun kaikki on valmista.

Lue lisää