Hirvensalon Laivaväylä – Elämää meren äärellä

Rakennamme Hirvensaloon upean viiden talon kokonaisuuden. Laivaväylän talot sijaitsevat rauhallisella, harvaan kaavoitetulla alueella Hirvensalon Särkilahdessa. Loivaan rinteeseen sijoitetut talot katsovat Turkuun johtavalle laiva­väylälle, jonka takana siintää Ruissalon kansanpuisto. Ilmansuunta on lähes täydellinen länsi, joten ilta-aurinko paistaa takapihalle nautinnollisen pitkään.

Ainutlaatuinen sijainti on yksi Laivaväylän ehdottomista vahvuuksista. Saat elää luonnon keskellä omassa rauhassa, mutta Turun keskustaan pääset autolla 15 minuutissa. Pyörätie vie keskustaan omalta kotipihalta ja linja-autopysäkki on sadan metrin päässä. Ruissaloon tai Turun jokivarteen pääset myös Föli-vesibussilla, jonka lähtöpaikka on kävelyetäisyydellä.

Laivaväylän on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners. Talot muodostavat korkea­luokkaisen kokonaisuuden, johon kuuluu yhteensä kolme paritaloa ja kaksi kolmen asunnon taloa.

Kaikki asunnot ovat kaksikerroksisia ja lähes jokaisessa on oma kattoterassi. Talot on sijoitettu rinteeseen siten, että asunnoista avautuu avara näkymä meren suuntaan.

Huoneiden lankkuparketit, keittiön kivitasot ja saunan pilarikiuas antavat esimakua siitä, että Laivaväylän taloissa laatuun on panostettu kaikissa tiloissa. Taloissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmön­lähteenä taloudellinen maalämpö. Kaikissa asunnoissa on myös viilennys.

Laivaväyläksi kastettu kohde on nyt ennakko­markkinoinnissa ja talojen arvioitu valmistumis­ajankohta on loppuvuonna 2020. Jos unelmiesi kotiin liittyy meri, luonto ja arjen vaivattomuus, Laivaväylä on ainutlaatuinen tilaisuus tehdä haaveista totta. Kerromme mielellämme lisää Laivaväylän taloista. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin puhelimessa tai sovitaan tapaaminen.

Uuden asunnon ostaminen

Asunnon ostaminen on tärkeä päätös ja useimmille pitkän harkinnan tulos. Mietityttääkö uuden asunnon ostamiseen liittyvät asiat? Mikä on RS-kohde? Mitä osakkeenostajien kokouksessa tehdään? Milloin muuttotarkastus järjestetään? Vastauksia näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin uuden asunnon ostamisesta löydät klikkaamalla alta.

Lue lisää

Uuden asunnon sisustaminen

Kun olet ostanut uuden asuntosi, on aika sisustaa se. Voit valita asunnon materiaalit, kalusteet ja varusteet valittavissa olevista, myyntihintaan kuuluvista perusvaihtoehdoista. Voit myös valita lisähintaisia vaihtoehtoja tai pyytää tarjouksen muutostöistä. Rakennuttaja toteuttaa valitsemasi ratkaisut asuntoosi, ja voit huoletta asettua asumaan kun kaikki on valmista.

Lue lisää