Rekrytointi

Tule töihin

Aura Rakennus on alueella uusi toimija, jonka arvomaailma perustuu vastuullisuuteen. Ajatuksemme mukaisesti modernin yrityksen olemassaolon edellytykset perustuvat vastuulliseen liiketoimintaan. Tämä asia on meillä aina päällimmäisenä koskee se sitten henkilöstöämme, asiakkaitamme tai yhteistyökumppaneita.

Toiminnastamme valtaosa perustuu oman hankekehityksemme kautta tulevaan työkantaan. Olemme erittäin aktiivisia alueellamme hakemalla jatkuvasti uusia tontteja ja kehittämällä yksin tai asiakkaan kanssa erilaista kiinteistökantaa. Vaikka yhtiömme on nuori, kokeneiden työntekijöidemme avulla olemme saavuttaneet lyhyessä ajassa paljon. Hallinnassamme meillä on asuntorakentamiseen valmista tonttivarantoa n. 25 000 k-m2, joka mahdollistaa n. 250 asunnon rakentamisen. Näiden lisäksi meillä on kaavoituksen eri asteissa olevia tonttiaihioita n. 17 000 k-m2. Asuntorakentamisen lisäksi käynnistämme vuoden 2020 aikana myös liikekiinteistö- ja toimistorakentamista.

Jotta pystymme vastaamaan markkinoiden kysyntään tarvitsemme monta uutta osaajaa yhtiöömme! Haemme jatkuvasti lisää väkeä osaksi työporukkaamme. Tule meille kehittämään ja rakentamaan mielenkiintoisia hankkeita!

Vastaava mestari

Vastaavana mestarina olet reilu ja helposti lähestyttävä esimies. Tarvittaessa vaadit jämäkästikin parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Vastaavana mestarina vastaat työmaan laadukkaasta valmistumisesta suunnitelmien mukaisesti. Roolissasi pääset vaikuttamaan kohteen toteutukseen jo suunnitteluvaiheessa. Johdat niin ihmisiä kuin asioita: vastaat koko kohteen työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta, yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa sekä toimit esimiehenä työmaan muulle työnjohdolle. Laadukkaan rakentamisen lisäksi vastuullesi kuuluu myös kustannustenhallinta, yhteistyö viranomaisten kanssa sekä osallistuminen jatkuvaan tuotannon kehittämiseen.

Aiempi kokemus asuinrakennustyömaiden läpiviennistä ja soveltuva koulutus (RI, RKM tai vastaava) antavat parhaat lähtökohdat työnjohtajan tehtävään. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut ja rehdit työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Petri Hyttinen, puh. 040 077 6732. Hakemukset palkkatoiveineen lähetetään Petrille osoitteeseen petri.hyttinen@aurarakennus.fi.

Työmaamestari

Työmaamestarina olet suunnitelmallinen ja ennakoiva työskentelijä.

Vastaat työmaalla oman vastuualueesi tuloksellisesta ja aikataulun mukaisesta toteutuksesta osana hankkeen työnjohtoa. Laadit tehtävätason suunnitelmat sekä toimit aliurakoitsijoiden valvojana työmaalla. Valvot työnaikaista laatua ja ymmärrät kokonaisvaltaisesti laadukkaan työn merkityksen. Jämäkällä toiminnallasi varmistat tehtäviesi suunnitelmien mukaisen toteutumisen.

Aiempi kokemus asuinrakennustyömaiden työnjohdosta ja soveltuva koulutus (RI, RKM tai vastaava) antavat parhaat lähtökohdat vastaavan työnjohtajan tehtävään. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut ja rehdit työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Petri Hyttinen, puh. 040 077 6732. Hakemukset palkkatoiveineen lähetetään Petrille osoitteeseen petri.hyttinen@aurarakennus.fi.

Aura Rakennus on paikallinen nopeasti kasvava rakennusliike, joka tarjoaa vastuullista rakentamista. Meille on tärkeää, että rakentamamme asunnot ja kiinteistöt ovat energiataloudellisia, muuntojoustavia sekä tilaratkaisultaan toimivia aikaa kestävää arkkitehtuuria unohtamatta. Vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Toimimme projektinjohtomallilla ja suunnitteluohjaus on parasta osaamiskenttäämme. Sitoudumme pitkäaikaisiin työsuhteisiin ja henkilöstön suunnitelmalliseen kehittämiseen.

Henkilöstömme on tärkein voimavaramme. Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja elinikäiseen oppimiseen. Työntekijämme ovat innovatiivisia ja uskaltavat kyseenalaistaa perinteisiä toimintatapoja. Tyytyväinen työntekijä tarkoittaa meille myös tyytyväistä asiakasta ja onnistunutta liiketoimintaa. Meillä on vahva yhdessä tekemisen meininki. 

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole etsimääsi tehtävää avoinna, voit jättää meille avoimen hakemuksen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@aurarakennus.fi.

Avoin hakemus

Liitä tähän:

- sallitut tiedostotyypit: .pdf, .doc, .docx, .odt
- max. koko 2MB