Rekrytointi

Tule töihin

Aura Rakennus on alueella uusi toimija, jonka arvomaailma perustuu vastuullisuuteen. Ajatuksemme mukaisesti modernin yrityksen olemassaolon edellytykset perustuvat vastuulliseen liiketoimintaan. Tämä asia on meillä aina päällimmäisenä koskee se sitten henkilöstöämme, asiakkaitamme tai yhteistyökumppaneita.

Toiminnastamme valtaosa perustuu oman hankekehityksemme kautta tulevaan työkantaan. Olemme erittäin aktiivisia alueellamme hakemalla jatkuvasti uusia tontteja ja kehittämällä yksin tai asiakkaan kanssa erilaista kiinteistökantaa. Vaikka yhtiömme on nuori, kokeneiden työntekijöidemme avulla olemme saavuttaneet lyhyessä ajassa paljon. Hallinnassamme meillä on asuntorakentamiseen valmista tonttivarantoa n. 25 000 k-m2, joka mahdollistaa n. 250 asunnon rakentamisen. Näiden lisäksi meillä on kaavoituksen eri asteissa olevia tonttiaihioita n. 17 000 k-m2. Asuntorakentamisen lisäksi käynnistämme vuoden 2020 aikana myös liikekiinteistö- ja toimistorakentamista.

Hankekehityspäällikkö

Hankekehityspäällikkönä vastaat uusien asuin- ja toimitilarakennushankkeiden kehittämisestä, investointilaskelmien laadinnasta, asemakaavojen ohjauksesta, suunnitteluohjauksesta arkkitehtisuunnittelun osalta sekä maanhankinnasta yhdessä muun organisaation kanssa.

Analysoit hankkeita ja koordinoit hankeneuvotteluja sekä tonttiin liittyvien sopimusten hallintaa. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ammattilaistemme kanssa ja pidät aktiivisesti yhteyttä sekä asiakkaidemme että viranomaisten kanssa. Odotamme sinulta 2-5 vuoden aiempaa hankekehitys- tai projektinohjauskokemusta asuntorakentamisesta sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa. Tunnet entuudestaan suunnitteluohjausprosessin sekä hahmotat Turun seudun asuntomarkkinoiden kehityksen ja suunnan niin, että osaat hahmottaa ympärilläsi erilaisia hankekehitysmahdollisuuksia. Voit olla aikaisemmin työskennellyt myös projekti-, hankekehitys- tai tuotantoinsinöörinä. Lisäksi omaaloitteisuus, kyky kantaa vastuuta sekä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot tukevat tehtävässäsi menestymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Kilpi, puh. 050 467 5768, mikko.kilpi@aurarakennus.fi.

Aura Rakennus on paikallinen nopeasti kasvava rakennusliike, joka tarjoaa vastuullista rakentamista. Meille on tärkeää, että rakentamamme asunnot ja kiinteistöt ovat energiataloudellisia, muuntojoustavia sekä tilaratkaisultaan toimivia aikaa kestävää arkkitehtuuria unohtamatta. Vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Toimimme projektinjohtomallilla ja suunnitteluohjaus on parasta osaamiskenttäämme. Sitoudumme pitkäaikaisiin työsuhteisiin ja henkilöstön suunnitelmalliseen kehittämiseen.

Henkilöstömme on tärkein voimavaramme. Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja elinikäiseen oppimiseen. Työntekijämme ovat innovatiivisia ja uskaltavat kyseenalaistaa perinteisiä toimintatapoja. Tyytyväinen työntekijä tarkoittaa meille myös tyytyväistä asiakasta ja onnistunutta liiketoimintaa. Meillä on vahva yhdessä tekemisen meininki. 

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole etsimääsi tehtävää avoinna, voit jättää meille avoimen hakemuksen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@aurarakennus.fi.

Avoin hakemus

    Liitä tähän:

    - sallitut tiedostotyypit: .pdf, .doc, .docx, .odt
    - max. koko 2MB