Rekrytointi

Tule töihin

Aura Rakennus on alueella uusi toimija, jonka arvomaailma perustuu vastuullisuuteen. Ajatuksemme mukaisesti modernin yrityksen olemassaolon edellytykset perustuvat vastuulliseen liiketoimintaan. Tämä asia on meillä aina päällimmäisenä koskee se sitten henkilöstöämme, asiakkaitamme tai yhteistyökumppaneita.

Toiminnastamme valtaosa perustuu oman hankekehityksemme kautta tulevaan työkantaan. Olemme erittäin aktiivisia alueellamme hakemalla jatkuvasti uusia tontteja ja kehittämällä yksin tai asiakkaan kanssa erilaista kiinteistökantaa. Käynnistämme jälleen 2023 aikana uusia asuinrakentamiskohteita.

Tarjoamme työntekijöillemme laajan työterveyshuollon sekä lounas-ja virike-edut. Etuihimme kuuluu laaja tapaturmavakuutus, joka kattaa myös vapaa-ajan vahingot. Lisäksi tuemme merkittävästi henkilöstömme yhteisiä liikuntamahdollisuuksia. Käytössämme on kannustava tulospalkkiojärjestelmä.

Aura Rakennus on paikallinen nopeasti kasvava rakennusliike, joka tarjoaa vastuullista rakentamista. Meille on tärkeää, että rakentamamme asunnot ja kiinteistöt ovat energiataloudellisia, muuntojoustavia sekä tilaratkaisultaan toimivia aikaa kestävää arkkitehtuuria unohtamatta. Vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Toimimme projektinjohtomallilla ja suunnitteluohjaus on parasta osaamiskenttäämme. Sitoudumme pitkäaikaisiin työsuhteisiin ja henkilöstön suunnitelmalliseen kehittämiseen.

Henkilöstömme on tärkein voimavaramme. Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja elinikäiseen oppimiseen. Työntekijämme ovat innovatiivisia ja uskaltavat kyseenalaistaa perinteisiä toimintatapoja. Tyytyväinen työntekijä tarkoittaa meille myös tyytyväistä asiakasta ja onnistunutta liiketoimintaa. Meillä on vahva yhdessä tekemisen meininki. 

Jätä avoin työhakemus tästä

Avoimet työpaikat

Toimintamme laajentuessa Uudellemaalle haemme osaavaan joukkoomme

Vastaavaa mestaria, projekti-insinööriä ja työmaamestaria

Vastaavana mestarina johdat asuinrakennusprojekteja alkavilla työmaillamme. Vastaat siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Toimit esimiehenä ja ohjaat projektia ja sen etenemistä yhteistyössä muun projektihenkilöstön kanssa. Vastuullasi on esimerkiksi projektin yleisaikataulu, hankintapaketeista päättäminen ja tavoitearvioraportointi.

Työmaamestarina vastaat erikseen nimettyjen työvaiheiden toteutuksesta. Osallistut vaiheaikataulun suunnitteluun ja laadit viikkoaikataulut ja työvaihesuunnitelmat oman vastuualueesi osalta. Hoidat materiaalihankintoja, huolehdit tarvittavista mittauksista ja dokumentaatiosta sekä osallistut aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin ja vastaanottotarkastuksiin. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saa käyttöönsä toiveitaan vastaavan kodin tai rakennuksen.

Projekti-insinöörinä osallistut osana projektitiimiä suunnittelunohjaukseen, aliurakka- sekä materiaalihankintoihin ja kilpailutukseen, sekä projektin aikataulun-, kustannusten-, ja laadunhallintaan. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saa käyttöönsä toiveitaan vastaavan kodin ja rakennuksen.

Tuotantohenkilöstö huolehtii meillä siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan unohtamatta meille erityisen tärkeää asiaa – vastuullisuutta. Odotamme tehtäviin soveltuvaa koulutustaustaa (esim. rakennusmestari, -insinööri tai DI-tutkinto) sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi hyvät esimies-, tiimityöskentely ja vuorovaikutustaidot tukevat tehtävissä menestymistä. Arvostamme asiakaslähtöistä, onnistumishenkistä ja tuloshakuista toimintatapaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Lahtinen, puh. 050 463 1325, antti.lahtinen@aurarakennus.fi.
Hakulomake löytyy alta.

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole etsimääsi tehtävää avoinna, voit jättää meille avoimen hakemuksen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@aurarakennus.fi.

Avoin hakemus

Suurin tiedostokoko 4 Mt. Sallitut tiedostomuodot .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .ppt, .pdf, .png, .jpg
Suurin tiedostokoko 4 Mt. Sallitut tiedostomuodot .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .ppt, .pdf, .png, .jpg
Suurin tiedostokoko 4 Mt. Sallitut tiedostomuodot .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .ppt, .pdf, .png, .jpg