Avoimet työpaikat – vastuullinen työnantaja Skip to main content

Rekrytointi

Tule mukaan rakentamaan kestävää tulevaisuutta!

Aktiivinen työnantaja

Tarjoamme työntekijöillemme

Jätä meille hakemus

Avoimet työpaikat

Laskentapäällikkö/-insinööri Uudellemaalle

Laskentapäällikkönä/-insinöörinä vastaat pääkaupunkiseudun uusien asuin- ja toimitilarakennushankkeiden kustannus – ja määrälaskennasta yhdessä muun organisaation kanssa. Tehtäväsi sisältää monipuolisesti laskennan eri vaiheita hankekehityksestä tuotantovaiheeseen ja jälkilaskentaan. Pääset mukaan kehittämään yhdessä laskentatoimen prosesseja. Työsi sisältää myös hankintaan liittyviä tehtäviä, esimerkiksi ennakkotarjouspyyntöjen tekeminen ja niitten vertailu, sekä yhteydenpito toimittajaverkostoomme ajantasaisen kustannustietämyksen yläpitämiseksi.

Toimit tiiviissä yhteistyössä hankekehityksen, suunnittelunohjauksen, tuotannon ja hankinnan ammattilaistemme kanssa. Laskentahenkilö käyttää myös tietomallia määrälaskennan tukena sekä tuo näkemyksensä laskennan osalta tietomallin sisällöstä ja sen kehittämisestä paremmin laskentaa ja tuotantoa tukevaksi apuvälineeksi.

Odotamme sinulta useamman vuoden laskentakokemusta uudisrakentamisesta sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (RKM, RI tai DI). Tunnet entuudestaan kustannus- ja määrälaskentaprosessit sekä hyödynnät työssäsi Jydacom -ohjelmistoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja luontaisedut työterveyspalveluineen, erinomaisen työskentelyilmapiirin sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja kasvattaa myös omaa ammattitaitoasi.

Lisätiedot ja hakemukset PKS:n tehtävään Jarno Kallinen, puh. 050 364 8926 jarno.kallinen@aurarakennus.fi

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole etsimääsi tehtävää avoinna, voit jättää meille avoimen hakemuksen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@aurarakennus.fi.

Avoin hakemus

Suurin tiedostokoko 4 Mt. Sallitut tiedostomuodot .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .ppt, .pdf, .png, .jpg
Suurin tiedostokoko 4 Mt. Sallitut tiedostomuodot .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .ppt, .pdf, .png, .jpg
Suurin tiedostokoko 4 Mt. Sallitut tiedostomuodot .pdf, .doc, .docx, .odt, .xls, .ppt, .pdf, .png, .jpg