Yritys

Aura Rakennus Oy

Aura Rakennus on perustettu vuonna 2018. Yhtiön perustajilla ja johdolla on monipuolinen kokemus rakennusalalta ja he ovat toimineet isojen valtakunnallisten rakennusliikkeiden johtotehtävissä jo pitkään ennen Aura Rakennuksen perustamista. Perustajilla on yhteensä tuhansien asuntojen kokemus rakentamisesta ja rakennuttamisesta. Toimitila- ja saneerauskohteita meillä on myös takana merkittävä määrä.

Aura Rakennuksessa vastuullisuus ohjaa toimintaamme. Uskomme, että kun pidämme asiakkaan keskiössä, pystymme olemaan luotettava toimija ja yhteistyökumppani. Haluamme rakentaa koteja ja toimitiloja, jotka ylittävät asukkaan ja tilaajan odotukset. Meille on myös tärkeää, että rakentamamme asunnot ja kiinteistöt ovat energiataloudellisia, muuntojoustavia sekä tilaratkaisultaan toimivia, aikaa kestävää arkkitehtuuria unohtamatta. Toimimme projektinjohtomallilla ja suunnitteluohjaus on parasta osaamiskenttäämme. Tämä mahdollistaa menestyksekkään toimimisen KVR-hankkeissa, kuten myös omassa hankekehityksessä ja RS-asuntotuotannossamme. Meille on kunnia-asia ratkaista tilaajan ongelmat tontinhankinnasta vuositakuutarkastuksiin. Me toimimme tilaajan luotettavana kumppanina ja tarvittaessa järjestämme myös rahoituksen.

Asiakasuskollisuus on Aura Rakennukselle merkki onnistumisesta, johon kaikki toimintamme sekä yhtiön arvopohja perustuu.

Mikko Kilpi
toimitusjohtaja
Aura Rakennus Oy