Mistä on unelmakoti tehty?

Rauhasta, tyylikkäästä tilasta ja arjen helppoudesta. Nämä ja monet muut asiat ovat kohdallaan Domuksessa. Se on Naantaliin rakennettava uusi rivitaloyhtiö, josta tulee unelmapaikka elää ja harrastaa.

Domus II rakennetaan levolliseen maaseutumaisemaan Soinisten alueelle. Sijainti on erinomainen kaikkiin elämäntilanteisiin. Päiväkoti ja koulut ovat lähellä ja Naantalin keskustaan on alle viisi kilometriä. Matka Turkuun tai Raision kauppakeskusalueelle taittuu myös vaivattomasti.

Domukseen kuuluu yhteensä 12 asuntoa neljässä eri koossa (54,5–90m²). Arkkitehti Caterina Casagranden suunnittelemissa taloissa on selkeä skandinaavinen tyyli, johon on helppo ihastua.

Suuret ikkunat luovat tilan tuntua ja tuovat runsaasti valoa sisätiloihin. Lasinen liukuovi liittää sisätilat reilun kokoiseen terassiin, joka voidaan varustaa ulkotakalla tai porealtaalla. Talojen ulkoverhoiluna on tanskalaisesta arkkitehtuurista vaikutteita saanut pystylaudoitus.

Kaikki asunnot ovat yksikerroksisia, mikä lisää tilan tuntua ja arjen sujuvuutta. Talojen pohjaratkaisut ja materiaalivalinnat on mietitty huolella.

Tilaa ei koskaan ole liikaa ja siksi jokaiseen asuntoon kuuluu myös oma pihavarasto sekä kaksi autopaikkaa oman asunnon edessä.

Kohti terassia nouseva sisäkatto tuo oleskelutilaan miellyttävää ja näyttävää ilmavuutta. Isoimmissa asunnoissa päämakuuhuoneesta on suora kulku kylpyhuoneeseen. Jo perusvarustelussa kaikissa asunnoissa tuntuu korkea laatu. Kaikki kodinkoneet, myös jääpakkanen, ovat integroituja. Keittiössä on kivitasot ja näyttävät lasiset välitilat.

Rakennusvaiheessa voit täydentää varustelua esimerkiksi ulkotakalla tai Drop-ulkoporeammeella. Taloyhtiöön tulee maalämpö.

Uuden asunnon ostaminen

Asunnon ostaminen on tärkeä päätös ja useimmille pitkän harkinnan tulos. Mietityttääkö uuden asunnon ostamiseen liittyvät asiat? Mikä on RS-kohde? Mitä osakkeenostajien kokouksessa tehdään? Milloin muuttotarkastus järjestetään? Vastauksia näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin uuden asunnon ostamisesta löydät klikkaamalla alta.

Lue lisää

Uuden asunnon sisustaminen

Kun olet ostanut uuden asuntosi, on aika sisustaa se. Voit valita asunnon materiaalit, kalusteet ja varusteet valittavissa olevista, myyntihintaan kuuluvista perusvaihtoehdoista. Voit myös valita lisähintaisia vaihtoehtoja tai pyytää tarjouksen muutostöistä. Rakennuttaja toteuttaa valitsemasi ratkaisut asuntoosi, ja voit huoletta asettua asumaan kun kaikki on valmista.

Lue lisää