Raadelmanranta – Oman luontoista elämää

Kaarinan upealle Raadelmanrannalle valmistuu harmonisen kauniita rivi- ja paritaloja merellisyyttä ja omaa rauhaa arvostaville.

Asuntotyypit

KOLMIO
77,5 m2 3H+K+S
91 m2 3H+K+S

NELIÖ
104 m2 4H+K+S

VIISIÖ
135 m2 5H+K+S

Hyvä sijainti Turun vieressä
Raadelmanranta sijaitsee Kaarinassa, alle 15 kilometriä Turun keskustasta. Sijainti on erinomainen myös Turun ja Helsingin väliä työkseen kulkevalle, sillä liittymä moottoritielle on vain muutaman sadan metrin päässä.

Meren ja luonnon äärellä
Kaunis luonto ja meren läsnäolo tekevät Raadelmanrannasta tyynnyttävän keitaan. Veneilijälle se on unelmakohde, sillä vieressä on veneranta ja suora yhteys saaristoon.

Alue, jolla on juuret
Raadelman kartano on taustaltaan keskiaikainen katolisen kirkon tila. Kartanoalueen läpi kulkee Kuninkaantien historiallinen reitti Turusta Viipuriin. Raadelman kartanossa on yöpynyt esimerkiksi Venäjän keisari Aleksanteri I vieraillessaan Suomessa Porvoon valtiopäivien avajaisten myötä vuonna 1809.

Hyvää arkea neljänä eri vuodenaikana
Rauhoittava ja turvallinen ympäristö tarjoaa miljöön toimivalle arjelle niin pariskunnille kuin lapsiperheillekin. Raadelmanrannassa koulu ja päiväkoti ovat sopivan lähellä. Lähettyvillä ovat myös Kaarinan keskustan palvelut ja Skanssin kauppakeskus.

Raadelmanrannassa voit keskittyä huolettomaan elämiseen, jossa arjessa on tilaa hengittää. Vapaa-aikaa rikastavat esimerkiksi tenniskenttä ja huikeat lähimetsät.

Tarjoamme 3 vuoden takuun
Osoituksena työmme korkeasta laadusta tarjoamme asuntokauppalain mukaisen vuoden takuuajan sijaan kolmen vuoden takuun kaikille Aura Rakennuksen rakennuskohteille.

Arkkitehdin ajatuksia
Suunnittelun lähtöajatus on ollut täydentää alueen kulttuurimaisemaa modernilla lisällä, ajattomalla arkkitehtuurilla. Suuret lasipinnat ottavat kaiken irti paikan merkittävimmästä arvosta, avarasta merinäköalasta. Asunnot ovat väljästi mitoitettuja avoimen pohjaratkaisun periaatteiden mukaan. Korkeista sisäänkäyntiauloista avautuu läpitalon näkymiä maantason oleskelutilojen kautta suoraan Piikkiönlahdelle. Ylelliset pesuja saunatilat sekä suurin osa makuutiloista sijoittuu toiseen kerrokseen. Saunojat nauttivat samoista huikeista näköaloista. Esteettömät suuret terassit ja parvekkeet sekä etelään avautuvat vehreät asuntopihat luovat puitteet monipuoliselle ulkooleskelulle. Pienimittakaavaisten selkeälinjaisten talojen lämminsävyinen ulkoväritys tukee alueen luonnonläheistä tunnelmaa.

Renni Haroma ja Antti Rinne,
Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy

Uuden asunnon ostaminen

Asunnon ostaminen on tärkeä päätös ja useimmille pitkän harkinnan tulos. Mietityttääkö uuden asunnon ostamiseen liittyvät asiat? Mikä on RS-kohde? Mitä osakkeenostajien kokouksessa tehdään? Milloin muuttotarkastus järjestetään? Vastauksia näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin uuden asunnon ostamisesta löydät klikkaamalla alta.

Lue lisää

Uuden asunnon sisustaminen

Kun olet ostanut uuden asuntosi, on aika sisustaa se. Voit valita asunnon materiaalit, kalusteet ja varusteet valittavissa olevista, myyntihintaan kuuluvista perusvaihtoehdoista. Voit myös valita lisähintaisia vaihtoehtoja tai pyytää tarjouksen muutostöistä. Rakennuttaja toteuttaa valitsemasi ratkaisut asuntoosi, ja voit huoletta asettua asumaan kun kaikki on valmista.

Lue lisää