Rekry: Etsimme vastaavia mestareita ja työmaamestareita - Aura Rakennus Oy Skip to main content

Toimintamme vahvasti kasvaessa haemme osaavaan joukkoomme

VASTAAVIA MESTAREITA JA TYÖMAAMESTAREITA

Vastaavana mestarina johdat asunto- ja toimitilarakennusprojekteja alkavilla hankkeillamme (uudis- ja saneerauskohteita). Huolehdit siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Toimit esimiehenä ja ohjaat projektia ja sen etenemistä yhteistyössä muun projektihenkilöstön kanssa. Vastuullasi on esimerkiksi projektin yleisaikataulu, hankintapaketeista päättäminen ja tavoitearvioraportointi.

Työmaamestarina vastaat erikseen nimettyjen työvaiheiden toteutuksesta. Osallistut vaiheaikataulun suunnitteluun ja laadit viikkoaikataulut ja työvaihesuunnitelmat oman vastuualueesi osalta. Hoidat materiaalihankintoja, huolehdit tarvittavista mittauksista ja dokumentaatiosta sekä osallistut aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin ja vastaanottotarkastuksiin. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saa käyttöönsä toiveitaan vastaavan rakennuksen.

Vastaava mestari ja työmaamestari huolehtivat siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan unohtamatta meille erityisen tärkeää asiaa – vastuullisuutta. Odotamme tehtäviin soveltuvaa koulutustaustaa (esim. rakennusmestari, -insinööri tai DI-tutkinto) sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi hyvät esimies-, tiimityöskentely ja vuorovaikutustaidot tukevat tehtävässäsi menestymistä. Arvostamme asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Hyttinen, puh. 0400 776 732petri.hyttinen@aurarakennus.fi.

Hae tehtävää 30.11.2021 mennessä ja liity mukaan kasvavaan joukkoomme! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Hae paikkaa tästä