Jarno Kallinen tuotantojohtajaksi Uudellemaalle - Aura Rakennus Oy Skip to main content

Aura Rakennus Uusimaan tuotantojohtajaksi on valittu Jarno Kallinen, joka aloitti tehtävässään 12.8. Kallinen tuo mukanaan Aura Rakennukselle yli 20 vuoden kokemuksen rakennusalalta.

Aura Rakennus Uusimaan tuotantojohtajana aloittaneella Jarno Kallisella on pitkä kokemus rakennusalan tuotannon parissa työskentelystä. Vuonna 1998 rakennusmestariksi valmistunut Kallinen on työskennellyt aiemmin urallaan erilaisissa tuotannon johtotehtävissä suurissa rakennusyhtiössä, muun muassa NCC:llä, Lemminkäisellä ja YIT:llä.

– Kiinnostuin Aura Rakennuksesta, kun aikanaan luin jutun Uusimaan uudesta toimijasta, joka oli laajentumassa muuallekin Suomeen. Kun tuli tilaisuus lähteä itse mukaan toimintaan, osakkuus oli erityisen houkutteleva mahdollisuus. Osakkaana uudessa yhtiössä saan olla mukana rakentamassa toimintaa heti alusta saakka, Kallinen sanoo.

Kallinen lähtee uuteen tehtäväänsä luottavaisin mielin rakennusalan vaikeasta tilanteesta huolimatta. Aura Rakennus Uusimaalla on hankkeiden suhteen hyvä tilanne, vaikka työkantaa halutaankin lisätä.

– Meillä on motivoitunut, äärimmäisen osaava henkilökunta. Tarvitsemme myös uusia tekijöitä, mutta aika rekrytoinneille on juuri nyt otollinen, koska markkinoilla on paljon hyviä tekijöitä vapaina. Olemme myös sopivan kokoinen yhtiö, mikä näkyy ketteryytenä, Kallinen kertoo.

– Jarnolla on paljon vankkaa kokemusta asuntorakentamisen tuotannon parissa työskentelystä pääkaupunkiseudulla. Meillä on täysi luotto siihen, että Jarnon avulla saamme tuotantomme tehokkaasti pyörimään, sanoo Aura Rakennus Uusimaan toimitusjohtaja Antti Lahtinen.

Lisätietoja

Aura Rakennus Uusimaa Oy, toimitusjohtaja Antti Lahtinen, 050 463 1325

Aura Rakennus Uusimaa Oy, tuotantojohtaja Jarno Kallinen, 050-364 8926