Koti Kärsämäen huipulla

Sijainti
Tunnettuun ja historialliseen Turun Kärsämäkeen rakennetaan harvoin uutta. Omakotitalojen joukkoon on nyt nousemassa ainutlaatuinen uudiskohde, Amalienborg. Nimensä Amalienborg on saanut Kärsämäessä 1800-luvulla toimineesta Amalienborg Aktiebolags Bryggeri -panimosta.

Uusi asunto-osakeyhtiö Turun Amalienborg tulee tarjoamaan kymmenen huolella suunniteltua ja laadukkaasti rakennettua rivitaloasuntoa omaa rauhaa ja kaupungin läheisyyttä arvostaville ihmisille.

Arkkitehtuuri
Amalienborgin suunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto Ark Takala. Rivitaloissa on townhouse-rakentamisen piirteitä, johon kuuluu muun muassa useampi kerros ja rakennuksen takana sijaitseva yksityispiha. Amalienborgin talot on verhoiltu tummalla tiilellä ja kaikissa asunnoissa on oma parveke. Takapihan terassit avautuvat metsän suuntaan ja talojen eteen muodostuu rakennusten suojaama leikkipuisto.

Asunnot
Amalienborgissa on viiden kokoisia asuntoja: 68,5 m2, 72 m2 , 78,5 m2 , 97 m2  ja 97,5 m2 . Kaikki asunnot ovat kaksikerroksisia. Alakerrassa sijaitsevat arjen yhteiset tilat, kun taas makuuhuoneet ovat yläkerran omassa rauhassa. Molempien kerroksien ikkunoista avautuu avara näkymä metsäluontoon. Parvekkeen alla on oma suojaisa terassi.

Materiaalit
Amalienborgin asuntojen viihtyvyyden kruunaavat laadukkaat materiaalivalinnat. Kaikissa asunnoissa on esimerkiksi parkettilattiat, tyylikkäät kylpyhuonetilat ja keittiössä integroidut uuni, astianpesukone sekä mikroaaltouuni.. Lämmitysratkaisuna on taloudellinen ja ekologinen vesi-ilmalämpöpumppu. Yksityiskohtaiset tiedot löydät rakennustapaselosteesta.

Palvelut ja yhteydet
Kärsämäki sijaitsee vain neljän kilometrin päässä Turun keskustasta. Bussilinja kulkee aivan Amalienborgin vierestä ja myös pyörätie vie vaivatta keskustaan. Muutaman kilometrin päässä omalta kotiovelta sijaitsee kaksi päivittäistavarakauppaa, kaksi koulua ja päiväkoti. Kätevää on myös lyhyt matka ohikulkutielle ja edelleen esimerkiksi Helsingin moottoritielle.

Ennakkomarkkinointi on käynnissä
Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää Amalienborgista.

Bo LKV Oy
Jani-Matti Vuotinen
040 733 4807
jani-matti@bo.fi

Uuden asunnon ostaminen

Asunnon ostaminen on tärkeä päätös ja useimmille pitkän harkinnan tulos. Mietityttääkö uuden asunnon ostamiseen liittyvät asiat? Mikä on RS-kohde? Mitä osakkeenostajien kokouksessa tehdään? Milloin muuttotarkastus järjestetään? Vastauksia näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin uuden asunnon ostamisesta löydät klikkaamalla alta.

Lue lisää

Uuden asunnon sisustaminen

Kun olet ostanut uuden asuntosi, on aika sisustaa se. Voit valita asunnon materiaalit, kalusteet ja varusteet valittavissa olevista, myyntihintaan kuuluvista perusvaihtoehdoista. Voit myös valita lisähintaisia vaihtoehtoja tai pyytää tarjouksen muutostöistä. Rakennuttaja toteuttaa valitsemasi ratkaisut asuntoosi, ja voit huoletta asettua asumaan kun kaikki on valmista.

Lue lisää