Perhe-elämää Naantalissa

Mistä on lapsiperheen unelmakoti tehty? Rauhasta, kavereista, omasta tilasta ja arjen helppoudesta. Nämä ja monet muut asiat ovat kohdallaan Niittyvillassa. Se on Naantaliin rakennettava uusi paritalokohde, josta tulee lapsiperheen todellinen unelmapaikka.

Niittyvilla rakennetaan levolliseen maaseutu­maisemaan Soinisten alueelle Kivirampin­polulle. Sijainti on erinomainen koko perheelle. Päiväkoti ja koulut ovat lähellä ja Naantalin keskustaan on alle viisi kilometriä. Matka Turkuun tai Raision kauppakeskusalueelle taittuu myös vaivattomasti.

Niittyvillaan kuuluu yhteensä kahdeksan paritaloa ja yksi erillistalo. Arkkitehti Caterina Casagranden suunnittelemissa taloissa on selkeä skandinaavinen tyyli, johon on helppo ihastua. Suuret ikkunat luovat tilan tuntua ja tuovat runsaasti valoa sisätiloihin.

Lasinen liukuovi liittää sisätilat reilun kokoiseen terassiin. Talojen ulkoverhoiluna on tanskalaisesta arkkitehtuurista vaikutteita saanut pystylaudoitus.

Kaikki asunnot ovat yksikerroksisia, mikä lisää entisestään tilan tuntua ja arjen sujuvuutta. Taloissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmönlähteenä huoneistokohtainen poistoilmalämpöpumppu.

Niittyvillan talojen keskelle muodostuu kotoisa korttelipiha. Sillä sijaitseva leikkikenttä vetää varmasti puoleensa ja kavereita riittää aamusta iltaan.

Niittyvillan asunnot ovat nyt ennakko­markkinoinnissa. Luvassa on valloittava ja viihtyisä kokonaisuus hyvällä paikalla Naantalia. Ota yhteyttä, kysy lisää ja tavataan vaikka koko perheen voimin.

Seuraava esittely: su 11.8.2019 klo 17-17.30